vineri, 20 mai 2011

Serata Folk pe scena tearului Jean Bart

În această seară, de la ora 19.00, Centrul Cultural Jean Bart organizează cea de a treia serată destinată iubitorilor muzicii folk, care readuce la la Tulcea trupa constănțeană „Poze cu Sunet“. După succesul înregistrat pe 20 martie cu cea de-a doua serată folk/rock,  Centrul  organizează un alt eveniment de gen.

Fondatorul trupei  „Poze cu Sunet“ este tulceanul George Cotoroană, iar în timp componenţa a suferit modificări, astfel încâtîn această seară „Poze cu Sunet“ vor veni într-o formulă mult schimbată.
Piese noi, atmosfera mai dinamică
În ceea ce priveşte recitalul băieţilor de la Foişorul de Folk, vor fi modificări esenţiale faţă de ultimele concerte. „În primul rând avem în vedere o reaşezare a pieselor pentru a obţine o atmosferă mai dinamică. Trebuie să depăşim graniţele folkului şi să mergem din ce în ce mai mult pe rock, să facem show! Având în vedere  ultimele repetiţii cred că această doleanţă a noastră va fi atinsă. În al doilea rând trebuie să ne reînnoim repertoriul. În cadrul  concertului de vineri vom lansa două piese noi, fiind vorba de Foişorul de Folk, piesă ce poartă chiar numele trupei şi, Ice Bitch, prima noastră piesă în limba engleză. Sunt foarte curios să văd cum vor fi primite de public cele două piese noi, dar nu vor lipsi din recitalul nostru  Iubita mea e marea, Cântecul nebunului, Fantoma iubirii sau Aşteptare, piese cu care am reuşit să ne creăm un public fidel“, ne-a declarat Mircea Iordache, liderul trupei Foişorul de Folk.
La finalul concertului este programată o şedinţă de autografe, în foaierul Centrului Cultural Jean Bart.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu